Tijdelijke verhuizing na brand

Bedrijfspand-min
Nieuws

Tijdelijke verhuizing na brand

Na de samenvoeging van onze drie bedrijven hebben we recent onze nieuwe locatie betrokken. Helaas heeft er op 28 augustus een brand gewoed in dit nieuwe pand. Het goede nieuws is dat er gelukkig geen slachtoffers zijn gevallen, en dat blijft voor ons het belangrijkste. Helaas heeft de brand wel voor veel schade gezorgd en blijven de kantoren voorlopig gesloten om de nodige herstelwerkzaamheden uit te voeren en een veilige werkplek te garanderen. Hoe lang dit precies gaat duren, is op dit moment nog niet bekend.

In de tussentijd zijn wij tijdelijk gevestigd op Meander 825 in Arnhem, en ondanks deze tegenslag staan wij sterker dan ooit en klaar om jullie te helpen. Met één team, en één taak blijven we toegewijd aan onze missie. We zijn trots op ons team, dat vrijwel direct weer operationeel was dankzij de kracht van online werken.

We begrijpen dat er mogelijk enige vertraging is opgetreden in onze service, en hiervoor bieden we onze oprechte excuses aan. Mocht je iets langer op een reactie hebben moeten wachten, dan vragen we om je begrip. Maar zoals je van ons gewend bent, blijven we ondanks deze gebeurtenis gewoon voor je klaarstaan – vandaag, morgen en in de toekomst.

Ons fysieke pand mag dan tijdelijk gesloten zijn, maar onze ‘winkel’ blijft gewoon open. We kijken ernaar uit om jullie snel weer te verwelkomen op onze oorspronkelijke locatie!